Näytä tukesi tilaamalla
Näytä tukesi tilaamalla

Arctic2020 Shop on avattu. Verkkokaupan tuotemyynnistä saatavilla tuloilla kehitetään uutta älykkään asumisen mallia, jolla asumisen hintakehitystä muutetaan edullisempaan suuntaan. Tuotevalikoima on vielä vaatimaton, mutta sitä kehitetään tulevaisuudessa vastaamaan yhä useamman asiakkaan tarpeisiin. Otamme ehdotuksia vastaan Ota yhteyttä -lomakkeella.

Arctic2020 Shop on avattu. Verkkokaupan tuotemyynnistä saatavilla tuloilla kehitetään uutta älykkään asumisen mallia, jolla asumisen hintakehitystä muutetaan edullisempaan suuntaan. Tuloilla vahvistetaan yrityksen osaamista, kehitetään konseptia ja pyritään laajentamaan toimintaa joka puolelle Suomea. Ostamalla olet mukana muuttamassa asumista yhteisöllisemmäksi, elinvoimaisemmaksi ja ympäristöystävällisemmäksi.

 
Tuotevalikoima on vielä vaatimaton. Tuotevalikoimaa kehitetään tulevaisuudessa vastaamaan yhä useamman asiakkaan tarpeisiin. Otamme myyntiin tuotteita, jotka ovat konseptimme tavoitteisiin ja yrityksen arvoihin sopivia. Lähetä oma ehdotuksesi Ota yhteyttä -lomakkeella. Meitä helpottaa, jos kuvailet tuotteesi mahdollisimman tarkasti ja kerrot myös, mistä tuotteita voisi mahdollisesti tilata jälleenmyyntiin. Mitä tarkempi tuotetieto sinulla on antaa, sitä varmemmin selvitämme oikeaa tuotetta.